WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

CPL-Coil pikeun Barisan Polishing Coil

Katerangan Singkat:

CPL diterapkeun sacara utamina pikeun ngaleupaskeun cacad leutik dina coil SS rolling dina baseuh, kéngingkeun hiasan hiasan, nyaéta No.3, No.4, HL, SB & Duplo. Coolant éta tiasa émosiion atanapi minyak mineral. Sistem filtrasi coolant sareng daur ulang penting pisan pikeun garis lengkep. ZS CPL dirancang pikeun coil rolling tiis pikeun coil ngolah tina 100 dugi 1600 mm lebar sareng ketebalan antara 0,4 dugi ka 3,0 mm. WUXI ZS ogé nyayogikeun CPL garing. Cork sabuk bakal dilarapkeun pikeun ménta pagawean anu sami sareng ...


Jinis Produk

CPL diterapkeun sacara utamina pikeun ngaleupaskeun cacad leutik dina coil SS rolling dina baseuh, kéngingkeun hiasan hiasan, nyaéta No.3, No.4, HL, SB & Duplo. Coolant éta tiasa émosiion atanapi minyak mineral. Sistem filtrasi coolant sareng daur ulang penting pisan pikeun garis lengkep. ZS CPL dirancang pikeun coil rolling tiis pikeun coil ngolah tina 100 dugi 1600 mm lebar sareng ketebalan antara 0,4 dugi ka 3,0 mm. WUXI ZS ogé nyayogikeun CPL garing. Sabuk Cork bakal dilarapkeun pikeun meunangkeun pagawean anu ampir sami sareng pagawean Scotch-Brite (SB), laju nyumput garing CPL tiasa 50m / mnt atanapi langkung.

Kauntungan tina ZS CPL
1. Panyadia solusi, ZS nyayogikeun garis lengkep kaasup Unwinder, Rewinder, Loading Car, Ciwit Roll, Flattener, Crop Shear, cuci sareng Pangeringan sistem, coét PVC. Dina waktos anu sami kami nyayogikeun Sistem Cooling Filtration and Recycling System, Mist Collector, Fire Fight System sareng Briquetting Machine.
2. Henteu aya cacat sareng pamangkét ti garis
3. Jalur ngagancangkeun dugi ka 40m / min max.
4. Garis cocog kanggo produksi kontinyu 24 jam
5. Tingkat tinggi Otomatis, nyaéta Constant Load. Sistem Pelacak Seam Welding (suplai pilihan sareng welder)
6. Operasi sareng perawatan pangropéa

Jenis bahan: Coil baja karat
Kakuatan tegangan maksimal bahan:

N / mm2

-850
Ketebalan bahan Min / Max:

mm

0,4 - 3
Jalur lebar min / max:

mm

600 - 1600
Beurat coil beurat dina Éntri:

t

30
Éntérsil coil diameter luar min / max:

mm

1000 - 2100
Diaméter internal coil internal:

mm

508/610
Beurat coil beurat di kaluar:

t

30
Kaluar diaméterna coil min / max:

mm

1000 - 2100
Kaluar diameter internal coil:

mm

508/610
Kecepatan jalur:

m / mnt.

Max. 40 pikeun rewinding.5-35m / mnt pikeun ngolah

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami