WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Mesin Pangagihan Eunteung pikeun Coil Rolling Coold sareng Lambaran

Katerangan Singkat:

Jenis gulung. Éta nerapkeun roda pengikat beungkeut résin, cakram Skotch-Brite, sanyawa polishing anu diwangun ku 5% Al2O3 + 5% asam nitrat + 90% cai pikeun ningkatkeun kasasar permukaan ngaléngkah, akhirna finalis pisan super tiasa didakan (8K). Kauntunganna mesin penamat kaca ZS 1. Polishing kepala unggal kelompok tiasa mandiri atanapi integral angkat sareng ka handap. 2. Pusat ngeusian sanyawa polishing pikeun ngindarkeun permukaan di handapeun cakram digosok dibakar 3. Stainless steel mad ...


Jinis Produk

Jenis gulung. Éta ngalarapkeun résin beusi beusi roda, disk Skotch-Brite, sanyawa polishing anu diwangun ku 5% Al2O3 + 5% asam nitrat + 90% cai pikeun ningkatkeun kasasar permukaan ngaléngkah-léngkah, akhirna kémasan super tiasa didamel (8K).

Kauntungan tina mesin penamat kaca ZS
1. Polishing kepala unggal kelompok tiasa sacara mandiri atanapi integral angkat sareng ka handap.
2. Pusat ngeusian sanyawa polishing pikeun ngindarkeun permukaan di handapeun cakram polishing dibakar
3. Stainless steel dilakukeun, anti - korosi sareng umur panjang
4. Pitunjuk precision luhur pikeun gerakan anu lancar

Data mesin

Jenis bahan: Sepi baja karat
Ketebalan bahan Min / Max:

mm

0,5-4
Jalur lebar min / max:

mm

600 - 1600
Konfigurasi lini 6 kasar + 9 pagawean

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori