WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Warta

  • 2m Width Wide Belt Grinding Machine for SS Heavy Plate

    2m Mesin Lebar Sabuk Lebar Lebar Lebar kanggo SS Leungeun beurat

    "Anjeun mangrupikeun pasangan dipercaya jangka panjang": Wuxi Puxin Metal Products Co, Ltd maréntahkeun hiji garis paris pikeun stainless steel heavy plate dilakukeun ku Wuxi Zhongshuo MachineryZS Mesin No. 39, Qunxing Rd, Jan, 2020 - Kontrak anyar dilélér: On Jan , Ka-10, anu ngarah tina kokotor ...
    Maca deui
  • Excellent wide belt grinder for Titanium sheet calibration

    Alus pisan coét pikeun sabuk kerét Titanium

    "Penggali beubeur lebar anu saé pikeun kalibrasi lambar Titanium" yakin: Palanggan Tiongkok ngintunkeun 2 lembar pikeun légokan lébar ti Wuxi Zhongshuo Mesin ZS Mesin No. 39, Qunxing Rd, 3 Jan 2020 - Kontrak énggal dilélér: On Dec, 13th 2019. hiji pabrik titanium Cina anu unggul, mastikeun c ...
    Maca deui
  • Best cost performance ration product world wide

    Rasiasi produk paling alus jabatan produk saé dunya

    "Produk jabatan harga paling alus di jagat sadayana" yakin: Pelanggan Italia maréntahkeun lembar otomatis otomatis ka lambar lambar anu dilakukeun ku Wuxi Zhongshuo Mesin ZS Mesin No. 39, Qunxing Rd, Dec, 2019 - Kontrak énggal dilélér: On Nov, 22nd, a ngarah Puseur jasa baja stainless Italia, mastikeun ...
    Maca deui