WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

2m Mesin Lebar Sabuk Lebar Lebar Lebar kanggo SS Leungeun beurat

"Anjeun mangrupikeun pasangan dipercaya jangka panjang": Wuxi Puxin Metal Products Co., Ltd maréntahkeun hiji garis pagarisan pikeun baja beurat karat beurat anu dilakukeun ku Wuxi Zhongshuo MachineryZS Mesin
39, Qunxing Rd, Jan, 2020 - Kontrak énggal dilélér: Tanggal Jan, 10th, hiji pusat jasa stainless steel wina-Wuxi Puxin, mastikeun komitmenna ka ZS Mesin kalayan pesenan pikeun ngagiling garis pikeun piring beurat stainless steel. Lebar 2100mm, ketebalan dugi ka 30mm.

38a0b9233

Éta dijadwalkeun masang sareng ngamimitian garis dina Juni, 2020.
Pikeun nyiptakeun niléykeun ka customer urang téh sok ngudag mesin ZS.

 


Waktu pos: Feb-15-2020