WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Tentang Kami

SYARIKAT

PROFIL PERUSAHAAN

Ahli pikeun Dataran Grinding ku Abrasives Beubeur Beubeur pikeun Logam: Targét ieu mangrupikeun urang pikeun nimukeun panilikan dina widang penggiling logam sareng digosok ku cara nyamar tina taun 1990an. Dina taun 2005 urang mimiti ngarancang, manufaktur sareng ngumpul mesin penggiling beubeur lebar pikeun logam. Kalayan ékspansi bisnis anu terus sareng parobahan struktur saham saham, dina taun 2015 Wuxi Zhongshuo Mesin Co, Ltd didirikeun.

61

ORGANISASI ASIH

Kami hiji pamilik perusahaan anu tiasa ngatur ukuran ukuranana. Pausahaan ieu aya di Wuxi City, Jiangsu Province. Ibu kota anu kadaptar nyaéta 1 juta Euro. Mesin sikat. Wewengkon konstruksi ngaleuwihan 7000 m2. Jumlah total karyawan langkung ti 60, kaasup 1 insinyur tingkat Panaliti, 2 insinyur senior sareng 5 insinyur. Kami ngagaduhan desainer profésional, manufaktur, ngumpul, instalasi, tim komérsial sareng tim penjualan. Urang ngahasilkeun sabuk beuteung sareng mesin penggosok, mesin sikat.Mesin pagawean eunteung, mesin pagawean geter, mesin embossing pikeun coil logam sareng lambaran, kalebet éntri sareng jalan kaluar tina CGL (Coil to Coil Repairing Grinding Line for roll mill) sareng CPL (Coil to Coil Polishing Line for Service Center), nyaéta Henteu. Rewinder, Loading Car, Ciwit Gulung, Flattener, Crop Shear, Filtration coolant and Daur-ulang system, cuci sareng Pangeringan, Mist Collector, Sistem Pajoangan Seuneu. Kami ogé ngahasilkeun Perangkat Loading sareng Grup Cup Vacuum pikeun Lembaran Lembar Grinding

KEMBANGAN

Daptar rujukan kami kalebet Tisco Daming, Wuxi Puxin, Zhejiang Bohai, Titanium Kulon, Instrumen Médis Shinva sareng konsumén Cina anu langkung dikenal. Urang ngékspor produk urang ka nagara Éropa sapertos Italia, Turki sareng Sertifikasi CE. Kami ogé nyayogikeun ngagiling calibrating ka parantos Tiongkok anu masantikeun matéri Bahan Avatar sareng Nuklir.

Pikeun nyiptakeun niléy pikeun nasabah nyaéta usaha urang tetep. Kapuasan anjeun mangrupikeun kakuatan inovasi kontinyu kami.

Kepegawaian
Daérah
Pembentukan perusahaan
Ibukota didaptarkeun