WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Your satisfaction is the power of our continuous innovation.
Expert for Flat Grinding
To create the value for the customer  is our constant pursuit.
banner4
861a9366b

Pitur

Mesin

CPL-Coil pikeun Barisan Polishing Coil

CPL diterapkeun sacara utamina pikeun ngaleupaskeun cacad leutik dina coil SS rolling dina baseuh, kéngingkeun hiasan hiasan, nyaéta No.3, No.4, HL, SB & Duplo. Coolant éta tiasa émosiion atanapi minyak mineral. Sistem filtrasi coolant sareng daur ulang penting pisan pikeun garis lengkep. ZS CPL dirancang pikeun coil rolling tiis pikeun coil ngolah tina 100 dugi 1600 mm lebar sareng ketebalan antara 0,4 dugi ka 3,0 mm.

CPL is applied mainly for the removal of small defects in cold rolling SS coil in wet, obtain the decorative finishing, i.e. No.3, No.4, HL, SB & Duplo. The coolant could be emulsion or mineral oil. Coolant filtration and recycling system is essential to the complete line. ZS CPL is designed for cold rolling coil to coil processing up from 100 to 1600 mm width and a thickness between 0.4 to 3.0 mm.

Wuxi Zhongshuo Mesin

Ith Anjeun Sasi Léngkah Jalanna.

Ti milih sareng ngonpigurasikeun leres
mesin pikeun padamelan anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabiayaan beuli anu ngahasilkeun kauntungan anu nyata.

Ngeunaan

Tentang Kami

Dina taun 2005 urang mimiti ngarancang, manufaktur sareng ngumpul mesin penggiling beubeur lebar pikeun logam. Kalayan ékspansi bisnis anu terus sareng parobahan struktur saham saham, dina taun 2015 Wuxi Zhongshuo Mesin Co, Ltd didirikeun.
Pausahaan ieu aya di Wuxi City, Jiangsu Province. Ibukota anu kadaptar nyaéta 8 juta RMB. Wewengkon konstruksi ngaleuwihan 7000 m2. Jumlah total karyawan langkung ti 60, kaasup 1 insinyur tingkat Panaliti, 2 insinyur senior sareng 5 insinyur. 

anyar

Warta

  • 2m Mesin Lebar Sabuk Lebar Lebar Lebar kanggo SS Leungeun beurat

    "Anjeun mangrupikeun pasangan dipercaya jangka panjang": Wuxi Puxin Metal Products Co, Ltd maréntahkeun hiji garis paris pikeun stainless steel heavy plate dilakukeun ku Wuxi Zhongshuo MachineryZS Mesin No. 39, Qunxing Rd, Jan, 2020 - Kontrak anyar dilélér: On Jan , Ka-10, anu ngarah tina kokotor ...

  • Alus pisan coét pikeun sabuk kerét Titanium

    "Penggali beubeur lebar anu saé pikeun kalibrasi lambar Titanium" yakin: Palanggan Tiongkok ngintunkeun 2 lembar pikeun légokan lébar ti Wuxi Zhongshuo Mesin ZS Mesin No. 39, Qunxing Rd, 3 Jan 2020 - Kontrak énggal dilélér: On Dec, 13th 2019. hiji pabrik titanium Cina anu unggul, mastikeun c ...

  • Rasiasi produk paling alus jabatan produk saé dunya

    "Produk jabatan harga paling alus di jagat sadayana" yakin: Pelanggan Italia maréntahkeun lembar otomatis otomatis ka lambar lambar anu dilakukeun ku Wuxi Zhongshuo Mesin ZS Mesin No. 39, Qunxing Rd, Dec, 2019 - Kontrak énggal dilélér: On Nov, 22nd, a ngarah Puseur jasa baja stainless Italia, mastikeun ...