WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Rasiasi produk paling alus jabatan produk saé dunya

"Produk jabatan kinerja paling saé jagat" yakin: Pelanggan Italia maréntahkeun lambaran otomatis otomatis ka lambar lambar anu dilakukeun ku Wuxi Zhongshuo Mesin
Mesin ZS
39, Qunxing Rd, Dec, 2019 - Kontrak énggal dilélér: Tanggal Nov 22nd, anu pusat jasa stainless steel Italia ngarah, mastikeun komitmenna ka ZS Mesin kalayan pesenan pikeun lambaran otomatis otomatis otomatis pikeun nerapkeun garis polishing pikeun No.4 sareng pagawean HL, lebar 5 suku.
Éta bakal janten pakakas konci péngkolan, garis nyusun 1 polisher beubeur lebar handap + 2 tukang sabuk anu langkung lega + 3 Heads HL mesin + cup vakum loading / unloading + filter coolant + washer & dryer + PVC coating machine.
Éta dijadwalkeun masang sareng ngamimitian garis dina Juli, 2020.Untuk nyiptakeun niléy pikeun nasabah anu sanés ngudag mesin ZS.

112


Waktu pos: Jan-03-2020