WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Alus pisan coét pikeun sabuk kerét Titanium

"Pencét beubeur lebar anu saé pikeun kalibrasi lambar Titanium" yakin: Palanggan Tiongkok ngintunkeun 2 lembar pikeun légutut légét tina Wuxi Zhongshuo Mesin
Mesin ZS
39, Qunxing Rd, 3 Jan 2020 - Kontrak énggal dilélér: On Dec, 13th 2019, pabrik pabrik titanium Cina, mastikeun komitmenna ka ZS Mesin kalayan pesenan pikeun 2 lambaran ka légokan légég, lebar 1,3m.
Éta 2nd pesenan ti para nasabah ieu, Mr. Lv / VP perusahaan ieu berkat katepatan luhur, panyabutan stok tinggi, pangropéa gampang tina mesin ZS.
Éta dijadwalkeun masang sareng ngamimitian garis dina Méi 2020.
Kapuasan palanggan sok kakuatan pikeun inovasi kontinyu urang

1000


Waktu pos: Jan-03-2020