WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Mesin Mesin

Katerangan Singkat:

Mesin ieu utamana dianggo pikeun nyieun cadar embossing, piring anti geser. Pigura didamel tina waja dilas tugas beurat, setrés dileupaskeun. Kolom 1600 ton 4 Hydraulic Press bakal dikawasa ku sistem Servo. Dies Otomatis Mindahkeun In-Out pikeun gampang ngagantian. Fungsi leveling parantos dipertimbangkeun nalika mendesain anu maot, anu tiasa ngajamin flatness anu hadé. PLC tambah HMI kanggo operasi gampang sareng imbuhan. Komponén motor, reducer sareng hidrolik bakal diterapkeun.


Jinis Produk

Mesin ieu utamana dianggo pikeun nyieun cadar embossing, piring anti geser. Pigura didamel tina waja dilas tugas beurat, setrés dileupaskeun. Kolom 1600 ton 4 Hydraulic Press bakal dikawasa ku sistem Servo. Mati Otomatis Pindah Dina-Out pikeun gampang ngagantian. Fungsi leveling parantos dipertimbangkeun nalika mendesain anu maot, anu tiasa ngajamin flatness anu hadé. PLC tambah HMI kanggo operasi gampang sareng imbuhan. Komponén motor, reducer sareng hidrolik bakal diterapkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori