WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Loading Alat sareng Grup Cup Vacuum

Katerangan Singkat:

Éta diwangun ku pigura gantry anu didamel tina dilas, baja karbon sareng dimensi anu cocog pikeun ngadukung setrés damel. Alat anu diwangun ku kelompok-kelompok di handap ieu: Unit Tarjamahan, Unit Angkat, Hijian angkat unit. Unit tarjamahan dipandu ku pituduh liner, didorong ku motor servo via gear and pinion. Hijian angkat dipandu ku pituduh liner, dipandu ku piston pneumatic. Unit pick-up diwangun ku 3 wadah panahan laras kalayan 18 cangkir anu nyeuseup, bar na aya dina posisi anu tetep ...


Jinis Produk

Éta diwangun ku pigura gantry anu didamel tina dilas, baja karbon sareng dimensi anu cocog pikeun ngadukung setrés damel. Alat anu diwangun ku kelompok-kelompok di handap ieu: Unit Tarjamahan, Unit Angkat, Hijian angkat unit. Unit tarjamahan dipandu ku pituduh liner, didorong ku motor servo via gear and pinion. Hijian angkat dipandu ku pituduh liner, dipandu ku piston pneumatic. Satuan anu dipungut diwangun ku 3 wadah anu tiasa diatur sareng 18 cangkir nyeuseup, bar dina posisi anu tetep tapi masing-masing nyeuseup cangkir tiasa gerak sacara panjang, operator tiasa ngaleupaskeun pocapan, nyaluyukeun posisi nyeuseup, nyampurkeun deui éta gaul gampang. Unggal cup kasedihan dihubungkeun ka pipa pneumatik individu pikeun mastikeun operasi lancar sistem, masing-masing nyeuseup cangkir nyambung ka arbor cinyusu pikeun mastikeun ruang panyangga anu cukup antara cangkir sareng bahan kerja.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori