WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Lengkep Mesin Lapis PVC otomatis

Katerangan Singkat:

Sistem ieu kalebet: 2 shafts expandable pneumatic for reel film PVC nyekel, Pangaruh ngerét reel pilem nyaéta ku cara ngagedekeun sapatu dikawasa ku silinder pneumatic dilengkepan régulator tekanan. Sistem ngerem teu nyauran naon waé nalika ngaleupaskeun aci pikeun ngarobih gulungan. Hiji pasangan gulungan pikeun posisi lambar. Hiji pasangan tekanan tekanan, gulungan tekanan karét katutup aya dikawasa ku tabung pneumatic anu dilengkepan régulator tekanan. Hiji c ...


Jinis Produk

Sistem ieu kalebet: 2 shafts expandable pneumatic for reel film PVC nyekel, Pangaruh ngerét reel pilem nyaéta ku cara ngagedekeun sapatu dikawasa ku silinder pneumatic dilengkepan régulator tekanan. Sistem ngerem teu nyauran naon waé nalika ngaleupaskeun aci pikeun ngarobih gulungan. Hiji pasangan gulungan pikeun posisi lambar. Hiji pasangan tekanan tekanan, gulungan tekanan karét katutup aya dikawasa ku tabung pneumatic anu dilengkepan régulator tekanan. Hiji pasangan kaluar ciwit / nyusahkeun gulung. Serat optik ngadeteksi tungtung hareup lambaranana sareng posisi sacara otomatis. Motong péso anu didorong ku motor servo potongan pilem dina 2 lembar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori