WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Mesin Tamat Pager pikeun Lempang Stainless Steel

Katerangan Singkat:

Pigura nyaéta 4 jinis jinis gantry. Kalayan méja tuang. Éta nerapkeun roda pengikat beungkeut résin, cakram Skotch-Brite, sanyawa polishing anu diwangun ku 5% Al2O3 + 5% asam nitrat + 90% cai pikeun ningkatkeun kasir permukaan ngaléngkah, akhirna tungtungna pangéngsel super tiasa didamel (8K) Kauntungannana ZS Mesin pagawean eunteung 1. Polishing kepala unggal kelompok tiasa mandiri atanapi integral angkat sareng ka handap. 2. Pusat ngeusian sanyawa polishing pikeun nyegah permukaan dibawah polishing ...


Jinis Produk

Pigura nyaéta 4 jinis jinis gantry. Kalayan méja tuang. Éta ngalarapkeun résin beusi beusi roda, disk Skotch-Brite, sanyawa polishing anu diwangun ku 5% Al2O3 + 5% asam nitrat + 90% cai pikeun ningkatkeun kasasar permukaan ngaléngkah-léngkah, akhirna kémasan super tiasa didamel (8K)

Kauntungan tina mesin penamat kaca ZS
1. Polishing kepala unggal kelompok tiasa sacara mandiri atanapi integral angkat sareng ka handap.
2. Pusat ngeusian sanyawa polishing pikeun ngindarkeun permukaan di handapeun cakram polishing dibakar
3. Stainless steel dilakukeun, anti - korosi sareng umur panjang
4. Pitunjuk precision luhur pikeun gerakan anu lancar

Data mesin

Jenis bahan: Sepi baja karat
Ketebalan bahan Min / Max:

mm

1-30
Jalur lebar min / max:

mm

600 - 2200
Beurat beurat tunggal lambar

kg

450

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori