WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

Garis Polishing PGL-Grinding kanggo Leungeun beurat

Katerangan Singkat:

Full Grinding and Polishing Line diterapkeun utamina pikeun ngaleungitkeun cacat tina rolling panas, pickling & annealing process sareng sésana, sareng ngahontal ketebalan sareng kerentuhan anu dipénta. Coolant éta tiasa émosiion atanapi minyak mineral. Sistem filtrasi coolant sareng daur ulang penting pisan pikeun garis lengkep. ZS CPL dirancang pikeun ngolah lempeng beurat lempeng beurat tina 600 ka 2200 mm lebar sareng ketebalan antara 1.0 dugi 30 mm. WUXI ZS ogé nyayogikeun PGL garing. Kauntungannana ...


Jinis Produk

Full Grinding and Polishing Line diterapkeun utamina pikeun ngaleungitkeun cacat tina rolling panas, pickling & annealing process sareng sésana, sareng ngahontal ketebalan sareng kerentuhan anu dipénta. Coolant éta tiasa émosiion atanapi minyak mineral. Sistem filtrasi coolant sareng daur ulang penting pisan pikeun garis lengkep. ZS CPL dirancang pikeun ngolah lempeng beurat lempeng beurat tina 600 ka 2200 mm lebar sareng ketebalan antara 1.0 dugi 30 mm.
WUXI ZS ogé nyayogikeun PGL garing.

Kauntungan tina ZS PGL
1. Mesin akurasi tingkat mesin anu cocog pikeun penggiling calibration ti Ti, Ni, Zr, Mo
2. motor utama anu kuat pikeun kakuatan normal anu luhur
3. Dipandu luhur sareng handap ciwit / nyusahkeun gulung
4. Énergi aliran caian anu ageung kanggo nyegah ngerep tiis tina ngolah
5. Tingkat tinggi Otomatis, nyaéta Constant Load
6. Operasi sareng perawatan pangropéa

Jenis bahan: Sepi baja karat
Ketebalan bahan Min / Max:

mm

1.0 - 30
Jalur lebar min / max:

mm

600 - 2200
Beurat beurat tunggal lambar

t

5
Kecepatan jalur:

m / mnt.

Max. 20
Jenis ngolah Baseuh / garing
Konfigurasi gurat umum 1-3 unit luhur

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori