WUXI ZHONGSHUO MACHINERY CO., LTD

SPL-Lambaran kana Lambaran Garis Polishing

Katerangan Singkat:

Lembar Otomatis lengkep pikeun Lembar Polishing Garis diterapkeun utamina pikeun ngaleupaskeun cacad leutik dina lambaran gulung tiis di baseuh, kéngingkeun hiasan hiasan, nyaéta No.3, No.4, HL. Coolant éta tiasa émosiion atanapi minyak mineral. Sistem filtrasi coolant sareng daur ulang penting pisan pikeun garis lengkep. WUXI ZS CPL dirancang pikeun coil rolling tiis pikeun coil ngolah jalur tina 100 nepi ka 2200 mm lebar sareng ketebalan antara 0,4 dugi ka 3,0 mm. WUXI ZS ogé nyayogikeun SPL garing. Kauntungan tina ZS SPL 1. Solu ...


Jinis Produk

Lembar Otomatis lengkep pikeun Lembar Polishing Garis diterapkeun utamina pikeun ngaleupaskeun cacad leutik dina lambaran gulung tiis di baseuh, kéngingkeun hiasan hiasan, nyaéta No.3, No.4, HL. Coolant éta tiasa émosiion atanapi minyak mineral. Sistem filtrasi coolant sareng daur ulang penting pisan pikeun garis lengkep. WUXI ZS CPL dirancang pikeun coil rolling tiis pikeun coil ngolah jalur tina 100 nepi ka 2200 mm lebar sareng ketebalan antara 0,4 dugi ka 3,0 mm.

WUXI ZS ogé nyayogikeun SPL garing.

Kauntungan tina ZS SPL
1. Panyadia solusi, ZS nyayogikeun garis lengkep ngalengkepan vakum loading / unloading, filter, washer, coC PVC jsb
2. Henteu aya cacat sareng pamangkét ti garis
3. Garis ngagancangkeun dugi ka 15m / min max.
4. Garis cocog kanggo produksi kontinyu 24 jam
5. Tingkat tinggi Otomatis, nyaéta Constant Load
6. Operasi sareng perawatan pangropéa

Jalur data

Jenis bahan: Sepi baja karat
Ketebalan bahan Min / Max:

mm

0,4 - 4
Jalur lebar min / max:

mm

600 - 2200
Beurat beurat tunggal lambar

kg

450
Kecepatan jalur:

m / mnt.

Max. 15
Jenis ngolah Baseuh / garing
Konfigurasi gurat umum 1 unit handap + 3 luhur + 2 HL

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami